was successfully added to your cart.

Andre Maestra-øvelse

By 11. oktober 2019 Øvelse

Denne tirsdagen samlet vi oss som vanlig på Blå Grotte til den andre øvelsen med Maestra-dirigentene, skjønt med Maestra Astri Kristine Løften som vikar for Anna Fauchald Hartmann. Førstnevnte er utdannet fløytist og dirigerer også flere korps i Oslo og omegn.

Astri Kristine Løften dirigerer

Men Julie Røssland åpnet øvelsen med Manchester Hymn etterfulgt av El Camino Real og Serenade av Burgeois, alle tre veldig forskjellige stykker som setter både dirigent og korps på prøve.

Og vi mistenker vel at Julie koste seg litt foran der i kveld. Etter pause ville hun ikke nemlig slippe oss helt, så hun fortsatte en stund til før Astri fikk slippe til. Men deretter var det full fres med Florentiner-marsj, etterfulgt av O Magnum Mysterium og And The Waltz Goes On skrevet av ingen ringere enn Sir Anthony Hopkins. Konserten blir jo i «Marsj, Vals og Støkke»-ånd, så en vals må vi jo ha med.

Vi synes det er veldig moro og inspirerende med disse unge, ivrige og sultne dirigentene og vi gleder oss både til fortsettelsen og konserten i Domkirken 26. oktober.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.