was successfully added to your cart.

Elektrisk stol burde dere hatt! Alle sammen!

By 25. mai 2017Øvelse

Det gikk unna på tirsdagens øvelse i Blå Grotte da maestro Peter Szilvay hadde funnet veien til Fredrikstad for å ha en øvelse med oss. «Vår» maestro Frode Amundsen studerte sammen med Peter i sin tid, og da de møttes en gang i vinter, ble de enige om å ha denne seansen.

Peter Szilvay i Blå Grotte

Peter Szilvay i Blå Grotte

Og vi fikk kjørt oss så det holdt.

Fokuset stod på Romeo og Julie hele kvelden, og som om ikke disse verkene er vanskelige nok fra før, så ble det ikke enklere av at vi hadde foran oss en dirigent som visste nøyaktig hva han ville ha. Som overskriften antyder, kunne han tenke seg både det ene og andre hjelpemiddelet for å få oss til å gjøre det han ville. Heldigvis ønsket han ikke helt å avlive oss, men siden vi var litt for treige på etterslag, mente han at noen presise støt fra elektriske stoler kunne ha god effekt 😀

Szilvay: Har du øvd hjemme?
Borgemusikant: Øh – nei, jeg har jo eksamen
Szilvay, dryppende sarkastisk: Staaakars… Nynorsk? Ser det lang vei.  

Men det var altså en veldig bra øvelse, og vi fikk mange tips (les: krav) til hva og hvordan vi skulle jobbe. Vi kjenner jo ikke herr Szilvay fra før, men dette var et særdeles hyggelig bekjentskap – han var en veldig likandes fyr – og vi kan jo håpe at vi ses igjen ved en senere anledning.

Skal vi ta fra Satan-stedet, dere?

Peter Szilvay

Leave a Reply