was successfully added to your cart.

NM Janitsjar er overstått

By 13. mars 2016 mars 16th, 2016 Konkurranse, Konsert

En knallsterk prestasjon!

Gråværet vi våknet til i Trondheim dagen etter NM-framføringen reflekterer på ingen måte stemningen95poeng i bandet etter fantastiske 95 poeng og femte plass i første divisjon under NM Janitsjar 2016. Dette er et knallsterkt resultat, og det sies at det er ny poengrekord for Borgemusikken i konkurransesammenheng.

Det har vært en flott NM-periode, med mange gode øvelser, meget god stemning, imponerende stå-på-vilje og godt oppmøte hele veien, og det er ingen tvil om at dette har gitt resultater. Dommerkommentarene viser at vi har fått betaling for de tingene vi har jobbet med (vi fikk sågar skryt for intonasjonen!), så nå skal vi fortsette på den gode kursen som ble staket ut i begynnelsen av sesongen.

Vi retter en stor takk til vår dirigent Sverre S. Olsrud for energien, innsatsen og ikke minst tålmodigheten han har lagt ned i denne perioden og også gjennom arbeidet allerede fra høsten av som har bygget opp under dette resultatet.

En takk også til alle Borgemusikere for en formidabel innsats i denne NM-perioden, og for trolig en av de beste NM-konsertene vi har gjort. Og så må vi ikke glemme å takke våre pårørende som holder ut i vårt fravær.

Til sist gratulerer vi både Greåker Musikkorps og Sarpsborg Janitsjarkorps med gode prestasjoner i elitedivisjonen, og Musikkforeningen Viken med en sterk tredjeplass i 4. fivisjon. Vi sender også noen trøstende tanker til våre venner i Lisleby Musikkorps som ikke hadde hellet (eller dommerne) på sin side denne gangen. Det er bare et år siden vi var i akkurat samme situasjon, så vi vet hvor bittert det er!

Demokraten: http://www.demokraten.no/nyheter/borge-musikkorps-pa-5-plass-i-1-divisjon-1.1509996

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.