was successfully added to your cart.

3. plass i 1. divisjon!

By | Ikke kategorisert | No Comments

Hurra for en fantastisk 3. plass i 1. divisjon og gruppepris til treblåserne våre i helgas NM for janitsjarkorps i Trondheim! Etter to års pandemipause gir det ikke minst en vanvittig motivasjon for gode konsertopplevelser og videre utvikling av korpset i tiden fremover.  En stor takk også til vår dirigent Christer Bergby som har stått på, terpet og terpet og aldri har gitt seg!

Hvis du vil høre NM-konserten vår og andre korps sin fremførelse, så kan du gjøre det her. Det koster kr. 190,-. Vi spiller i store sal.

Vi gratulerer også Sarpsborg Janitsjarkorps med 1. plass i 1. divisjon. Alle resultater fra NM for janitsjarkorps finner du her.

 

Åpen NM-øvelse 29. mars

By | Ikke kategorisert | No Comments


Etter to års pandemipause er det endelig klart for vårens vakreste eventyr, NM Janitsjar. NM-oppkjøringen drar seg til og nå gjenstår bare sjarmøretappen. Tirsdag 29. mars kl. 20.45 inviterer vi til åpen NM-øvelse i kulturarenaen på Cicignon skole. Da får du får høre NM-programmet «Symphony in B flat» av Paul Hindemith. Fredag 1. april kl. 15.05 sitter vi på scenen i Olavshallen i Trondheim. Vi gleder oss!

Vi gleder oss til Skolekorpsenes dag

By | Ikke kategorisert | No Comments

Foto: Blåsmafian

Søndag 31.oktober arrangerer vi Skolekorpsenes dag! De siste årene har vi hatt dette på høsten, og vi har kosa oss like mye som skolekorpsmusikantene som vi har fått lov til å være sammen med denne dagen. I år blir det ekstra kult – vi har fått med Blåsemafian!

Blåsemafian fronter de gode verdiene som er godt forankret i korpsbevegelsen, og de har masse energi som smitter over på absolutt alle som ser og hører på. Vi gleder oss så mye til å samarbeide med dem, og høre på dem gjennom dagen.

Vi vil også takke Fredrikstad Blad for bidraget vi fikk. Sammen med Amedia og Sparebankstiftelsen DnB har Fredriksstad blad tildelt oss 20.000 kr som går til dette prosjektet.

 

 

 

 

 

 

 

Borge musikkorps gleder seg veldig til å se alle skolekorpsmusikantene igjen – vi sees til høsten! 🙂

Digitale tider

By | Ikke kategorisert | No Comments

Slik som tiden er nå, så har vi digitale møter hver tirsdag. Vi er opptatt av å kunne samles på digital plattform når vi ikke kan møtes på Cicignon for å spille, og vi møtes derfor på Teams 🙂 På tirsdagene samles vi både i plenum og i våre grupper, og har både eksterne foredragsholdere og «prek» om løst og fast. Blant annet har vi lært om Timani, og Frøydis Ree Wekre har vært innom og snakket om øving. Vi har også holdt årsmøte digitalt for første gang, som ble en positiv opplevelse.

Vi lengter etter den dagen vi kan møtes for å spille sammen, og ikke minst å kunne spille for publikum! Vi gleder oss fælt til å komme i gang, og har tro og håp på at dette er nært forestående 🙂

Nyttårskonserten må avlyses.. men vi møtes igjen!

By | Annet, Konsert, Øvelse | No Comments

Det er en merkelig tid vi er i, alle sammen. Etter at det ble kraftig oppbluss med korona igjen, fulgte Borge musikkorps anbefalinger fra Norsk musikkorpsforbund om å ha 2 uker fri fra korpsøvelser for å ikke samle mange, og for å redusere antall personer man er sammen med gjennom uka. Da to uker hadde gått, kom det igjen sterk anbefaling fra kommunen om å ikke samles på nye to uker. Vi følger også disse anbefalingene, og øver derfor hjemme hver for oss. Vi håper at smittetallene synker så vi igjen kan samles (med trygge og gode smitteverntiltak i bunn) 8.desember! 🙂

Vi må derfor melde om at Nyttårskonserten må avlyses, men desto mer gleder vi oss til å spille konsert for dere når det igjen er trygt å kunne arrangere konserter. Vi lever ennå på stemningen og opplevelsen det var å spille for publikum under Hovlandfestivalen!

Vi håper at det går bra med alle, og at vi igjen sees på vårparten i 2021. 🙂