was successfully added to your cart.

På vei mot noe

By 27. september 2017Øvelse

21985926_10154933903932045_2087570528_oDet er et krevende program vi har gitt oss i kast med i høst, ingen tvil om det, med utfordringer for så godt som alle gruppene. Det er derfor godt å konstatere at det går riktig vei mot konserten 29. oktober, selv om vi også kan si at det er et stykke vei å gå fortsatt.

Denne uken var vi tilbake i Blå Grotte igjen, etter noen uker på reisefot, og øvelsen begynte som sedvanlig med noen oppvarmingssalmer før vi satt i gang med Egil Hovland sin Festival Overture. Det gikk vel litt tungt med oss i starten i går, og vi lurte litt på hva herr Amundsen tenkte etter å ha sendt oss noen blikk som kanskje ikke skremte Fanden på flatmark, men som var alvorlige nok allikevel.

Og det kunne virke som om blikkene hadde en viss effekt, for det løsnet litt utover kvelden i Blå Grotte da vi fortsatte med Fanfare og Choral, også av Egil Hovland, og deretter Labyrinth av Torstein Aagaard-Nilsen. Sistnevnte kommer også på besøk til oss om et par uker, så vi får jobbe godt gjennom høstferien.

Ellers konstaterer vi med glede at Øystein Nybøle er tilbake på trombone etter en tids permisjon. Alltid hyggelig med både nye og gamle fjes 🙂

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.