was successfully added to your cart.

Spilleglede!

By 17. april 2016 Konkurranse

DM2016I helgen gikk distriktsmesterskapet for skolekorps av stabelen i blant annet Fredrikstad, hvor det er Borge Musikkorps som har gleden av å stå for den tekniske gjennomføringen av arrangementet. Dette innebærer at vi har stått for å motta 379 musikanter fra 17 korps, lede dem til riktig sted og til riktig tid, rigge utstyr, og ellers sørge for at arrangementet flyter fint. Vi hadde til sammen 24 Borgemusikere i aksjon, og etter tilbakemeldingene å dømme, virker det som om det fungerte bra.

Arrangementet foregikk parallelt i to saler – på Blå Grotte, hvor vi er godt kjent fra før, og i konferansesalen på Quality Hotel Fredrikstad (hvor vi f.eks hadde Før NM-konserten vår). Det var også to premieutdelinger, hvor selveste Ordføreren var til stede på den siste av dem. Alt i alt var vi i aksjon fra klokken 0700 til 1700 denne dagen. Slitsomt, men veldig moro!

Ellers er det kjempegledelig og veldig inspirerende å se all den spillegleden som blir lagt for dagen av alle musikantene, både store og små. Det er også veldig hyggelig å se den innsatsen som blir lagt ned av dirigenter (hvorav flere også spiller i Borgemusikken), instruktører, foreldre og annet støtteapparat! Vi gratulerer derfor ALLE som har deltatt på mesterskapet, både vinnerne og de som ikke rakk helt opp denne gangen, samt alle som deltar for at disse barna skal få en fin dag med den fritidssysselen som gir så mye glede.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.