was successfully added to your cart.

Stemningsfullt i Domkirken

By 18. desember 2017Konsert
Elise Bellmann

Elise Bellmann

På lørdag inviterte vi til årets siste konsert for oss, nemlig julekonserten i Domkirken i Fredrikstad. Dette er en konsert vi hadde gledet oss til, med et flott, variert og ikke minst – krevende program.

Til å lede oss gjennom kvelden hadde vi Elise Bellmann, som er datter av oboist Linda Bellmann, og hun gjorde en aldeles fenomenal jobb med å introdusere både musikk og solister, samt å lese juleevangeliet – sin unge alder til tross. Vi ble kjent med Elise for en stund siden, og visste at hun kom til å gjøre en strålende jobb, så vi håper at vi får se mer til henne også framover!

Morgen Gjerløw Larsen

Morgen Gjerløw Larsen

I tillegg hadde vi med Morten Gjerløw Larsen som sangsolist og vår gamle venn Dan Rene Dahl på orgel og piano. Vi kjenner også Morten fra før, og visste at han kom til å levere førsteklasses vare, men allikevel synes vi at han nesten overgikk seg selv denne gangen. Det var nydelig sang fra start til mål, og undertegnede kunne faktisk observere at det ble felt en tåre eller to blant publikum. Noe særlig tydeligere tegn på kvalitet er det vel vanskelig å oppdrive 😉

Vi er fornøyde 🙂

For vår egen del synes vi konserten gikk veldig bra med spill både i selve kirkerommet og oppe på galleriet. Nok en gang gjorde Teodor Nybøle og Tobias Fagerås gode figurer i slagverket, og vi denne gangen hadde også med Jørgen Andre Thoresen (sønn av Bariton-saksofonist Lars Jørgen) funnet veien inn i klarinettgruppa. Veldig hyggelig! Kenneth Angeland og Steinar Norenberg spilte (som vanlig) fantastiske soloinnslag, og selv om det byr denne skribenten imot å skrive om seg selv, så spilte altså Anders Lund et solostykke på vibrafon 🙂

Vi synes det var en kjempefin konsert i Domkirken denne gangen, og det var synd at det ikke var fler enn drøyt 100 som hadde tatt turen. Men vi durer ufortrødent videre med familiedag i februar og NM for janitsjarkorps i Trondheim som neste store målsetninger!

Med dette ønsker vi i Borge Musikkorps alle en riktig god jul og godt nytt år!

 

GodJul

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.