was successfully added to your cart.

Tilbake til hverdagen

By 24. mars 2018 Øvelse

På tirsdag var det tilbake til hverdagen, med NM-spilling lagt bak oss. Mange hadde kjent på abstinenser både søndag og mandag, vi hadde tross alt sett hverandre nesten hver dag i over en uke. Vi hadde også hørt rykte om kake – kunne det være sant?!

Vi er i gang med nytt prosjekt.Denne tirsdagskvelden var vår faste dirigent, Frode Amundsen på plass igjen, med nytt prosjekt. Vi skal nå øve mot konserten vi skal ha 9. juni, «The Genesis Suite», sammen med Oslo Filharmoniske kor. Stykket er skrevet av Tolga Kashif, som også har skrevet The Queen Symphony (som vi gjorde sommeren 2010). «The Genesis Suite» er delvis Kashif sin egen komposisjon og delvis basert på musikken til det progressive rockebandet Genesis hvor blant annet Phil Collins var et av medlemmene. Les mer om konserten her

Denne øvelsen ble viet til gjennomspilling av de fem satsene, med et litt varierende resultat. Veldig mange ble tatt på senga av «så mange krøss og beær», som kom fram både her og der 🙂 Mange fikk nok å gjøre, mens trompetene kanskje ikke kjente så mye på det stresset. Frode klinket til under øvelsen: «Han derre komponisten må jo mislike trompet?» Og det kunne trompetene si seg enig i, der og da.

 

I pausen fikk medlemmene bekreftelse: det ble kake i år også 🙂 Man må tross alt feire gode resultater, og vi fikk servert Vel fortjent kake etter god plassering i NM!kjempegod marsipankake. Etter at alle hadde fått spist nok kake, ble det gjennomspilling av de siste satsene.

Borge musikkorps tar nå en velfortjent påskeferie, men vi er på plass igjen tirsdag 3.april på Blå grotte. God påske!

 

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.