was successfully added to your cart.

Vårsesongen er i gang!

By 20. april 2017Øvelse
Romeo og Julie

Romeo og Julie

Og da erklærer vi vårsesongen for åpnet. Etter noen uker med heftig musikk med høy vanskelighetsgrad (NM Janitsjar) er det greit å slappe av med marsjer og annen enkel musikk. Synes de i andre korps 😉

Hos oss er det derimot ingen grunn til å slippe ned skuldre og ambis, for vi blåser videre mot sommerkonserten som er nærmere enn man skulle tro, drøyt 8 uker i skrivende stund.
Denne kvelden ble i all hovedsak viet Prokofiev sin Romeo og Julie, et ganske så krevende verk med tonearter som vi vanligvis ikke ser så mye til i janitsjarbransjen. Mange kryss og dobbeltkryss i notene førte til kryss både i fingre, tunge og øyne hos flere denne kvelden. Vi kan vel trygt slå fast allerede nå at det må gjøres et stykke arbeid her også, men så er det jo derfor vi spiller også.
 

Nye og gamle medlemmer!

Det er også gledelig å se at vi har fått tilbake medlemmer som har hatt permisjon i NM-perioden, og spesielt gledelig at vi har fått en ny klarinettist! Live Hanna Bråthen har bodd i Fredrikstad i et par år, og har nå endelig tatt skrittet og kommet til oss. Dette er vi veldig glade for, og vi håper og tror at hun vil finne seg godt til rette.

Sats seks! Sats! Som i heimebrent!

Frode Amundsen

Leave a Reply