was successfully added to your cart.

Vi er i ekstase!

By 18. oktober 2020 Konsert

Denne søndagen har Borge musikkorps spilt konsert i Glemmen kirke (i forbindelse med Hovlandfestivalen) – en nydelig høstdag hvor solen strålte både ute og inne!

Etter å ha hatt seminarlørdag hvor vi finpusset og prikket inn formen og gjorde oss klare for konsert, rigget vi oss på plass i Glemmen kirke. Vi takker alle som kom og hørte på oss, og håper alle hadde en god konsertopplevelse. Vi tror at de publikummerne som var tilstede kosa seg «glugg», og vi speidet flere som tørket tårer etterhvert som musikken bredte seg ut i kirkerommet. Det ble en fantastisk konsert som vi er meget stolt over å gjennomføre, og det er godt å komme igang igjen med konsert! Det er så fint å kunne spille for dere igjen!

Harry (Jim Carson) i Brassed off

Borge musikkorps ønsker å takke den eminente Bjørn Sagstad for jobben han har gjort som vår dirigent i denne perioden. Han er en flott dirigent som virkelig klarer å få frem det beste i korpset!

I tillegg gir vi en ekstra applaus til Cato Angeland, som geleidet oss gjennom filmen Brassed off, hvor vi spilte musikk fra.

Fra og med tirsdag er det ny konsert, nye stykker som skal spilles og jobbes med. Vi gleder oss veldig!

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.